Bundesliga
+2
Andrej
kiritos
6 posters
:: Futbal :: Európske ligy
Strana 1 z 1
lol
nechápem..však vy fandíte hráčom a nie tímu. 

stam- Počet príspevkov : 5
Registration date : 06.09.2008
Re: Bundesliga
heh ja neviem, ja som si ho tam raz vsimol a odvety sa mi tam lubil, tak sa mi aj HSV zacali pacit, ale teraz bez neho to uz nieje prave orechove. to akoby AC bez Andreu Pirla fuuuuuha nato by som si veru nezvykol

janco- Počet príspevkov : 14
Registration date : 08.09.2008
kiritos napísal:Obaja ste fandili kvoli jednému hráčovi?janco napísal:Yanni napísal:Bundesliga je dobrá souťež a já tam fandím Bayernu a Schalke.Fandil jsem i Hamburgeru ale prodali mého velmi oblíbeného hráče Rafaele Van der vaarta
si moj clovek Yannija som fandil takisto HSV ale po odchode Van der Vaarta uz tam akosi nemam komu. AC MILAN GO
heh tak to take nechapu, to je jak kdybych fandil Chelsea kvuli Shevovi loni...

Obaja ste fandili kvoli jednému hráčovi?janco napísal:Yanni napísal:Bundesliga je dobrá souťež a já tam fandím Bayernu a Schalke.Fandil jsem i Hamburgeru ale prodali mého velmi oblíbeného hráče Rafaele Van der vaarta
si moj clovek Yannija som fandil takisto HSV ale po odchode Van der Vaarta uz tam akosi nemam komu. AC MILAN GO

Yanni napísal:Bundesliga je dobrá souťež a já tam fandím Bayernu a Schalke.Fandil jsem i Hamburgeru ale prodali mého velmi oblíbeného hráče Rafaele Van der vaarta
si moj clovek Yanni

janco- Počet príspevkov : 14
Registration date : 08.09.2008
Bundesliga je dobrá souťež a já tam fandím Bayernu a Schalke.Fandil jsem i Hamburgeru ale prodali mého velmi oblíbeného hráče Rafaele Van der vaarta 

Yanni- Počet príspevkov : 35
Registration date : 06.09.2008
Jinak se mi Bundesliga celkem líbí, hraje se tam výborný fotbal. 

Andrej- Počet príspevkov : 14
Registration date : 07.09.2008
Zastaví, snad Schalke nebo Hamburger, kterým celkem fandím.kiritos napísal:Zastaví niekto Bayern Mníchov ?

Andrej- Počet príspevkov : 14
Registration date : 07.09.2008
:: Futbal :: Európske ligy
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: