24.5.2009 AC Milan - AS Roma
+4
Yanni
Soulik
Bannan
Jan
8 posters
Strana 1 z 1
Re: 24.5.2009 AC Milan - AS Roma
Soulik napísal:asi už si četl stránku na acmilan.cz , do týdne čekej registrační fomrulář
Ano, četl, sem chtěl vědět víc, sem zvědavej, znáš to ...

bumik- Počet príspevkov : 31
Registration date : 06.09.2008
bumik napísal:Je nějaké bližší info, kdy by se jelo apod. ? Mám povolení od rodičů, takže hurá do Milána
asi už si četl stránku na acmilan.cz , do týdne čekej registrační fomrulář
baca napísal:sice som neni clenom fan klubu ale ak sa pojde a cena bude do 5 000sk (plus minu volake drobne) mozte so mnou pocitat
takova cena bude vzdycky

sice som neni clenom fan klubu ale ak sa pojde a cena bude do 5 000sk (plus minu volake drobne) mozte so mnou pocitat
Je nějaké bližší info, kdy by se jelo apod. ? Mám povolení od rodičů, takže hurá do Milána 

GATTUSO napísal:zní to lákavě, snad mi to výjde..., proti vlkům bych si zajel zakřepčit.
p.s.: sorry, za ten novej topic (překlik)
souhlasím, taky doufám, že mi to vyjde, byl by to pro mě zážitek na celý život

zní to lákavě, snad mi to výjde..., proti vlkům bych si zajel zakřepčit
.

GATTUSO- Počet príspevkov : 7
Soulik napísal:žádná vzpoura to není, pokud zaplatíš cenový rozdíl sám z Prahy do Teplic a do Prahy, tak si pro tebe může klidně pan řidič zajet, ale věř mi, že tě to vyjde 10x levněji svou dopravou do prahy
Ále, to je v pohodě, jen to musím trochu zdramatizovat

bumik napísal:Jan napísal:Ja se pojede ještě nevíme možná Praha - Brno - Bratislava - Milan
Ty jsi z Teplic a někdo je třeba z Košic si nevybereš
Tak to je potom vzpoura proti mé osobě, ale snad to nějak domluvím
žádná vzpoura to není, pokud zaplatíš cenový rozdíl sám z Prahy do Teplic a do Prahy, tak si pro tebe může klidně pan řidič zajet, ale věř mi, že tě to vyjde 10x levněji svou dopravou do prahy
Jan napísal:Ja se pojede ještě nevíme možná Praha - Brno - Bratislava - Milan
Tak to je potom vzpoura proti mé osobě

bumik napísal:Jak sem tak vyčetl, jelo by se autobusem, předpokládám, že sraz by byl v Praze, že ? Po zápase by se jelo hned směr ČR, nebo by se tam přespávalo ? A nemohl by pan řidič zajet do Teplic? Mám totiž PRahu trochu z ruky
Ja se pojede ještě nevíme možná Praha - Brno - Bratislava - Milan

Jak sem tak vyčetl, jelo by se autobusem, předpokládám, že sraz by byl v Praze, že ? Po zápase by se jelo hned směr ČR, nebo by se tam přespávalo ? A nemohl by pan řidič zajet do Teplic
? Mám totiž PRahu trochu z ruky 

no tak já ho budu přesvědčovatJan napísal:Nevadí když pojede, třeba změní své fandění na červenočerné barvy

Sheva- Počet príspevkov : 5
Registration date : 20.09.2008
ahoj,já pojedu sto pro,ale chtěl bych vzít fanouška AS Roma.Vadilo by to??Hostoval sem u nich pár zápasu na turnaji.Kterej sme samozřejmě vyhráli:-)
Soulik napísal:No zatim to vypadá, že by mohlo být i více lidí pokud každý neslibuje že pojede a pak řekne že nikam nejede. Zanedlouho bude na stránkce acmilan.cz vytvořena speciální page o tomto výjezdu, kde budou informace. Později tam bude i formulář a výzva na zaplacení zálohy. Už se na Vás těším, až se potkáme v autobuse směr Milano
Sheva- Počet príspevkov : 5
Registration date : 20.09.2008
No zatim to vypadá, že by mohlo být i více lidí pokud každý neslibuje že pojede a pak řekne že nikam nejede. Zanedlouho bude na stránkce acmilan.cz vytvořena speciální page o tomto výjezdu, kde budou informace. Později tam bude i formulář a výzva na zaplacení zálohy. Už se na Vás těším, až se potkáme v autobuse směr Milano 

no uz bych konecne chtel, ale nevim jak to bude ve skole, zrovna budu finishovat a delat bakalarku, ale rad bych jel, doufam ze to vyjdeSoulik napísal:Chystas se jet? s Janem sme koukali na ceny a kdyz bude hodne lidi tak cena dopravy muze jit az na 1000 Kč.Bannan napísal:Parada, ze se vybral tento zapas, nemuselo by byt spatne pocasi a mohl by vrcholit boj o titul
Bannan- Počet príspevkov : 6
já také pravděpodobně pojedu 

Yanni- Počet príspevkov : 35
Chystas se jet? s Janem sme koukali na ceny a kdyz bude hodne lidi tak cena dopravy muze jit az na 1000 Kč.Bannan napísal:Parada, ze se vybral tento zapas, nemuselo by byt spatne pocasi a mohl by vrcholit boj o titul
Parada, ze se vybral tento zapas, nemuselo by byt spatne pocasi a mohl by vrcholit boj o titul 

Bannan- Počet príspevkov : 6
Oficiální fanclub na tento zápas pojede. Tento zápas je jak pro členy fanclubu tak i pro ostatní fanoušky.
Rádi bychom, kdyby jsme jeli autobusem. Max. cena zájezdu bude 4000 Kč (doprava + lístek)
Na webové stránce www.acmilan.cz bude formulář, kteří zájemci o výjezd vyplní a zaplatí částku za autobus na účet. Veškeré informace se dozvíte v dostatečném předstihu.
Oficiální fanclub na tento zápas pojede. Tento zápas je jak pro členy fanclubu tak i pro ostatní fanoušky.
Rádi bychom, kdyby jsme jeli autobusem. Max. cena zájezdu bude 4000 Kč (doprava + lístek)
Na webové stránce www.acmilan.cz bude formulář, kteří zájemci o výjezd vyplní a zaplatí částku za autobus na účet. Veškeré informace se dozvíte v dostatečném předstihu.
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: